ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ СВИМ ВЕТЕРАНСКИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ШУМАДИЈСКОГ, МОРАВИЧКОГ, ЗЛАТИБОРСКОГ, ПОДУНАВСКОГ, БРАНИЧЕВСКОГ, ПОМОРАВСКОГ, РАШКОГ И РАСИНСКОГ ОКРУГА!!!!
Поштоване колеге позивамо представнике ветеранских организација да 22. 12. ове године присуствују јавној расправи о Nацрту закона о правима бораца,војних инвалида, цивилних инвалида рата и чланова њихових породица!!!!!!!!. Скуп ће се одржати у великој сали Скупштине града Крагујевца са почетком у 12,00 часова. Обавештавам Вас да се овим законом решава судбина ветеранске популације и да је неопходно да у што већем броју дођете и изнесете своје мишљење о њему. Текст нацрта закона можете наћи на сајту Министарства за рад , борачка и социјална питања,
као и на нашој веб страници у рублици Новости . Молим Вас да схватите озбиљност овога јер нам овај закон одлучује о судбини а по ономе што власт предлаже црно нам се пишe.   Ваше примедбе на Нацрт закона можете нам оставити на мејл адреси Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели до 20.12.2012.године а ми ћемо исте прикључити нашим и послати у Министарство !!!

МОЛИМ СВЕ ОНЕ КОЈИ ОВО ПРОЧИТАЈУ ДА ПОДЕЛЕ, ЈЕР ЈЕДНОСТАВНО, МЕДИЈИ НЕ СМЕЈУ ДА ОБЈАВЕ НИШТА ОД ОВОГА